Spar mange penge med rådgivning?

Statsautoriseret Ejendomsmægler - Tølløse

Jens Hansen, statsautoriseret ejendomsmægler og valuar i Tølløse har etableret en rådgivning til købere og sælgere af ejendomme og vil være behjælpelig med at spare tusindvis af kroner på salærer og rapporter


Tekst og foto: Susanne Helmo

Tølløse: Alt det man skal huske og alt det, man skal tænke på, når man skal købe eller sælge sin ejendom, det kan man nu overlade trygt til Jens Hansen.

Jens Hansen fra Tølløse har gennem 25 år været ejendomsmægler og har nu etableret en rådgivning til købere og sælgere af fast ejendom. Jens Hansen sælger ikke ejendomme, men koncentrerer sig udelukkende om rådgivningen og det kan man spare mange penge på.
Han har allerede hjulpet til ved køb og salg af flere ejendomme, og skaffet sine kunder store besparelser.
Og kommer den gode pris


kunden til gode, ligger hans eget salær inde i prisbesparelsen og hvis en ejendom f.eks. ikke bliver solgt, skal Jens Hansen ikke have salær.

 

Ideen bag
Ideen bag rådgivningen er at tilbyde kunderne at være mellemmand ved en handel. Hvis kunden skal sælge, tilbyder Jens Hansen at tage kontakt til f.eks. tre ejendomsmæglere og få det bedste tilbud.
Dernæst vælger kunden den ejendomsmægler, hvortil tilliden er størst og prisen bedst og så sørger Jens Hansen for den videre kontakt til ejendomsmægleren og rådgiver og vejleder undervejs.

Sørger for kontakterne
Jens Hansen kan være behjælpelig med at indhente energirapport på huset, formidle kontakten til skødeskrivning og tilstandsrapport og med sin mangeårige kendskab til branchen, har han også mulighed for at skaffe besparelser for kunden her.

有一次,一个朋友到我们这边采购丰胸, 发现她的身材远远比以前认识的时候好很多,我感觉她肯定有什么使自己的身材一下子变得那么好丰胸产品, 让我非常羡慕,于是我趁机会问了她,她说是用粉嫩公主酒酿蛋,刚开始我还真不信,世界上哪会有那么便宜的事情丰胸。我抱着试试的态度,买了一个套装,想不到效果还真如朋友所说,胸部真的几天几天慢慢变丰满了,整个使用过程中不会有什么副作用酒酿蛋丰胸。姐妹们可以试下,效果真不错!!


- Prisen på skødeskrivning kan f.eks. variere i pris på tusindvis af kroner, tilstandsrapporter ligeså, fortæller Jens Hansen – en såkaldt prispresser.

 

brazilian hair


Billedtekst:

Jens Hansen, statsaut. ejendomsmægler og valuar gennem 25 år har allerede skaffet sine kunder tusindvis af kroner i rabat på salærer og rapporter.
Prispresseren bor i Tølløse,
men kommer overalt.

Forside