Spar mange penge med rådgivning?

Statsautoriseret Ejendomsmægler - Tølløse

Jens Hansen, statsautoriseret ejendomsmægler og valuar i Tølløse har etableret en rådgivning til købere og sælgere af ejendomme og vil være behjælpelig med at spare tusindvis af kroner på salærer og rapporter


Tekst og foto: Susanne Helmo

Tølløse: Alt det man skal huske og alt det, man skal tænke på, når man skal købe eller sælge sin ejendom, det kan man nu overlade trygt til Jens Hansen.

Jens Hansen fra Tølløse har gennem 25 år været ejendomsmægler og har nu etableret en rådgivning til købere og sælgere af fast ejendom. Jens Hansen sælger ikke ejendomme, men koncentrerer sig udelukkende om rådgivningen og det kan man spare mange penge på.
Han har allerede hjulpet til ved køb og salg af flere ejendomme, og skaffet sine kunder store besparelser.
Og kommer den gode pris


kunden til gode, ligger hans eget salær inde i prisbesparelsen og hvis en ejendom f.eks. ikke bliver solgt, skal Jens Hansen ikke have salær.

 

Ideen bag
Ideen bag rådgivningen er at tilbyde kunderne at være mellemmand ved en handel. Hvis kunden skal sælge, tilbyder Jens Hansen at tage kontakt til f.eks. tre ejendomsmæglere og få det bedste tilbud.
Dernæst vælger kunden den ejendomsmægler, hvortil tilliden er størst og prisen bedst og så sørger Jens Hansen for den videre kontakt til ejendomsmægleren og rådgiver og vejleder undervejs.

Sørger for kontakterne
Jens Hansen kan være behjælpelig med at indhente energirapport på huset, formidle kontakten til skødeskrivning og tilstandsrapport og med sin mangeårige kendskab til branchen, har han også mulighed for at skaffe besparelser for kunden her.


- Prisen på skødeskrivning kan f.eks. variere i pris på tusindvis af kroner, tilstandsrapporter ligeså, fortæller Jens Hansen – en såkaldt prispresser.

 

-


Billedtekst:

Jens Hansen, statsaut. ejendomsmægler og valuar gennem 25 år har allerede skaffet sine kunder tusindvis af kroner i rabat på salærer og rapporter.
Prispresseren bor i Tølløse,
men kommer overalt.

Forside